Sako

Mirozzie’s Fade To Black

Sako er, som hans offisielle navn tilsier, den sorteste utgaven fra Berettas føste kull. Han kunne tidlig utpekes som kullets klovn med sine rare påfunn og sprell. En skikkelig go’gutt som ga oss mye latter og glede. Sako bor i dag hos Kristin og Lars med deres barn der han er et kjært familiemedlem. Kristin beskriver Sako slik:

Snart 1 år. For en glede det er å være hundeeier til Sako. Fra vi så film og bilder og til vi ble kjent med han var det jo tydelig at han er kullets klovn. Slettes ikke negativt i det heletatt, vi ler mye og han har virkelig beriket familien og gjort oss komplett! Vi har sammen bygget på grunnferdigheter innen dressur og gått flere kurs. Siden han er vår første hund har vi tenkt at det grunnleggende må sitte godt. Vi har også brukt så mye tid i skog og på tur som har vært mulig. Sako elsker å løpe løs i skogen. Aldri langt unna, men følger gjerne spor med glede.

Han tar stand på fugl og viser tegn på at vi kan glede oss veldig til gode jaktturer. Lystapportør til de grader, av og til en liten askeladd som drar med seg de rareste ting hjem fra tur. Jeg og Lars har flere enn en gang undret oss på hvorfor den andre har tatt med en hanske, et sykkelsetetrekk eller noe annet og forklaringen er Sako. Han er tålmodig med barna, både våre egne og elsker alle som kommer på besøk. Han er spandabel med kyss og lek til de som orker.Andre hunder vil han også gjerne hilse på, når han får lov blir han beskrevet som energisk, leken og sååå fin.

Når vi kommer hjem fra tur og på kvelden er han en skikkelig sofagris, som ikke er beskjeden på å finne plass og strekke seg godt ut. Å få kjøpe hund av deg Pia Sofie Nilsen er jeg glad vi fikk lov til. Du veileder og er så enkel å be om råd. Vi er veldig takknemlig for at vi har deg å spørre. Og ikke minst kunne dele opplevelser og det dagligdagse med alle kullingene også.

%d bloggere liker dette: