Kaizer

Mirozzie’s Ride The Lightning

Som valp var Kaizer noe av det søteste man kan forestille seg. Med skikkelig fluffy pels og knallblå øyne smeltet han alles hjerter. En nysgjerrig og vennlig type som var glad i lek og moro, men som også kunne sitte rolig og nyte utsikten eller lukte på blomstene. I dag bor Kaizer i samme kommune som oss, hos Tone og Erlend og deres barn. Kaizer har mye boltreplass på gården der de bor, og kan ellers se fram til mange fine jaktturer i nærområdet. Vi treffer Kaizer med jevne mellomrom, og synes det er veldig gøy å følge med på hans utvikling. Tone og Erlend beskriver Kaizer slik:

Livet med Kaizer er en berikelse for hele familien! Han er utrolig snill, kontaktsøkende og sosial. Han er lett å trene til å sitte, ligge, bli på stedet, gå pent i båndet og innkalling etc. Mao. lydig! Nå når tenårene har slått inn er det ikke alltid like lett å lyde innkallingen, da skal godbiten være skikkelig god for at han skal ha lyst til å komme. Han har vært med flere ganger på fuglejakt. Han er aldri langt unna flokken sin, men utforsker terrenget med snuten godt plantet i bakken. Han har sporet opp ei rype i terrenget som han apporterte tilbake til jegeren. Mer som stolt! Han bryr seg ikke om lyden av skudd i det hele tatt.

Han elsker å leke. Favorittlekene er en plastikk-gris, fotball og et tau som brukes til «dra-lek». Sammen med Kaizer bor det også en katt og 12 høner/haner. Han leker med katten, og er med inn i fjøset og hilser på hønsene. Oppfølgingen fra oppdretter har vært utrolig god. Helt fra da vi viste vår interesse første gang, til hun valgte oss som valpeeiere, og opplæring før vi hentet valpen. Vi har fått god hjelp når vi har lurt på noe, og hun er oppriktig interessert i å følge opp hundene i kullet. Dette er en seriøs oppdretter som anbefales på det varmeste.

%d bloggere liker dette: