Beretta

_20171229_1439022084221980.jpg

Navn: Anortositts Dine Beretta
Reg.nr: NO45433/17
Født: 16.05.17
Far: StabyWorld´s Duplo Frost Fan Leffe
Mor: C.I.E N DK UCH N SE VCH DKV-14 Røgild´s Clariss von Sikni
HD/AD: Røntges høsten 2018
Testet for CD: Fri (foreldre ikke bærere)
Jaktprøver:
14.07.2018 Norsk Breton Klubb, Skogn: 2.UK Apport
15.07.2018 Norsk Breton Klubb, Skogn: 2.UK Apport
Utstillinger:
30.06.2018 NKK Trondheim: Exc.JK 1.JKK


Beretta kommer fra Kennel Anortositts tredje kull, og er Rozzies halvsøster. Beretta er en herlig blanding av energibunt og skikkelig kosehund. Hun er veldig aktiv, sosial og hengiven, og kaster seg i armene på hvem som helst for å hilse på. Beretta er ei veldig uredd og selvstendig frøken, og hun fant seg raskt til rette på gården sammen med de andre hundene. Skudd og høye lyder forøvrig reagerer hun ikke på i det hele tatt, og hun er ellers meget nervefast og takler nye miljøer svært godt. Beretta elsker å jobbe og få nye utfordringe, og  hverdagsdressuren og daglige rutiner gikk relativt raskt å lære inn.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Beretta overrasket tidlig med et relativt stort, aktivt og selvstendig søk på jakt.  Hun har hele tiden vist stor fugleinteresse, og var tidlig ute med å finne sin første rype. Hun elsker å bære på ting, og nølte ikke med å kaste seg over og plukke opp den første fuglen vi felte for henne. På fjellet og i skogen er hun i sitt ess, og det er ingen tvil om at hun har de egenskapene som trengs for å bli en svært god jakthund.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Beratta har hatt en stor og spennende utvikling, og vi håper at det fortsetter slik fremover. Vi satser på at hun i fremtiden kan avles på, da slike egenskaper er viktige å bevare i rasen.

%d bloggere like this: