Kennel Mirozzie

Velkommen til Kennel Mirozzies hjemmeside.

021-01

Kennel Mirozzie driver et lite oppdrett av rasen Stabijhoun (Frisisk Pointer). Hundene brukes aktivt på rype -og skogsfugljakt, samt at de stilles på noen prøver. Per i dag har Mirozzie en avlstispe som det planlegges kull på våren 2020. Mer informasjon om planlagte kull, hundene,
rasen Stabijhoun og Mirozzies oppdrett finnes her på hjemmesiden.

 

Welcome to Kennel Mirozzie’s website.

Kennel Mirozzie run a small scale breeding of the Stabijhoun breed (Frisian Pointer). The dogs are actively used for ptarmigan and forest bird hunting, as well as some trials. Today Mirozzie have one breeding bitch that is scheduled for a litter in the spring of 2020. More information about planned litters, the dogs, the Stabijhoun breed and Mirozzie’s breeding program can be found here on the homepage.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: